TLC-CrazySexyCool

2016. június 16.
28.9841
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Paint profilja, adatai
Paint
A TLC egy amerikai Hip-Hop/R&B trio volt. Tagjai: Tionne "T-Boz" Watkins, Rozonda "Chilli" Thomas és Lisa "Left Eye" Lopes. Első lemezükkel (Oooooooohhh... On the TLC tip) csak mérsékelt sikereket értek el. A világsikerhez második lemezük vezette el őket. Na, fenjük bele a fogunkat:


Crazy:
A lemezt az Intro-lude című interlude nyitja. Ebben a TLC nem énekel, hanem egy teljesen vadidegen rapper hangját halljuk, ahogy az együttes tagjairól mond valamit, közben a háttérben többször is elhallatszik a lemez címe. Ezt a Creep című dal követi. A hangzás hip-hopos irányzatot képvisel, a szöveg pedig zseniális, és jól megírt. Egy popposabb dal következik Kick You'r Game címmel. A dalt Jernmanie Duprival vették fel közösenm bár szerintem feleslegesen tüntették fel, mivel a dalban alig lehet őt hallani, ha pedig énekel, csak ennyit: Come on let me kick a little game to you. Baby, baby let me kick a little game with you. A szöveg egész jó, bár kissé refrénkomplexusos, a hangzás pedig amolyan hip-hop-pop hibrid.
fotó:Wattpad

Sexy:
Egy lassúzós szám jön Diggin' on You címen. A hangzás lassúkás, és nagyon szép, bár a szöveg egész egyszerűre sikeredett. A következő dal a Case of the Fake Pepole. A dal hangzása energikusabb, és egy kicsit agraesszív. A szöveget is hasonlóképp tudnám leírini. Egy újabb interlude jön CrazySexyCool címmel. Az interlude egy sexy hangulatú dalra hajaz. Ezt a Red Light Special című dal követi. A dal szövege sexuális töltetű, a hangzás pedig basszusgitár szólóval megbolondított . (Jobban nem tudom kifejezni.) A következő dal a Waterfalls. A dal a társadalmi tudatosságra hivatott felhívni a figyelmet. A hangzás fúvós hangszerekkel van kiegészítve, és elég rámenős. A szöveg pedig nagyon fülbemászó. Ismét egy interlude jön Intermission-lude címmel. Lényegében az első interludeot halljuk szöveg nékül. Egy lassabb szám jön Let's Do It Again címmel. Ezt a dalt leginkább a Red Light Specialhoz tudnám hasonlítani minden tekitetben. Ismét egy interlude jön Sexy-Interlude címmel. Ebben egy elég durván lezáruló telefonbeszélgetést hallgathatunk végig. Ismét egy lassúzós dal jön Take Our Time címen. Ez a dal sajnos nem tetszett annyira, mivel már lassúzós mérgezésem van a sok előző lassúzós számtól. Ezt ismét egy interlude követi Can I Get a Witness címmel. Az interludeban Busta Rhymest hallahtjuk szövegelni.
Ezt a képet muszáj volt beraknom. :D (fotó: Deviantart)

Cool:

Egy rámenős szerelmes dal jön Switch címmel. A hangzás közép lassú tempójú, a szöveg pedig egész jó lett. Az utolsó dal a Sumtin' Wicked This Way Comes. A hangzás egy kicsivel rockosabb az előző dalokénál, a szöveg pedig egy kicsit unalmas.

Összegzés:

Remek lemez lett, bár a lassúzós számok kicsit unalmasra sikeredtek. Egy ajánlott matricát nyomnék rá erre a lemezre.

Ítélet:10/8.1

Nézd nagyban ezt a videót!

Számok:
1. Intro-lude
2. Creep
3. Kick Your Game (feat. Jermanie Dupri)
4. Diggin' On You
5. Case of the Fake Pepole
6. CrazySexyCool-Interlude
7. Red Light Special
8. Wateralls
9. Intermission-lude
10. Let's Do It Again
11. Sexy-Interlude
12. Take Our Time
13. Can I Get a Withness- Interlude
14. Switch
15. Sumthin' Wicked This Way Comes
3 hozzászólás

Paint

4 éve, 1 hónapja és 9 napja

muki írta:
Képekkel problémák vannak! Nekem a TLC egyébként egy csatornát jelent, erről a trióról nem is hallottam még!
Szerintem is nálad van a probléms, mert nekem is betölti a képeket. Bizonyára azért nem hallottál még róluk, mert a 90'-es években voltak menők.

válasz erre

marco

4 éve, 1 hónapja és 9 napja

muki írta:
Képekkel problémák vannak! Nekem a TLC egyébként egy csatornát jelent, erről a trióról nem is hallottam még!
Nálam rendben vannak a képek muki. A probléma nálad lesz!

válasz erre

muki

4 éve, 1 hónapja és 9 napja

Képekkel problémák vannak! Nekem a TLC egyébként egy csatornát jelent, erről a trióról nem is hallottam még!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

5t3v3nk3 profiljaBvektor profiljaSándorkolbász profiljaImperator profiljamarco profiljagery1113 profilja