Kártyafüggetlen iPhone 400 ezer forintért

2007. augusztus 17.
3.1011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A Hong Kong-i üzletekben megjelentek az első olyan feltört Apple iPhone készülékek, amelyek így állítólag bármely mobilszolgáltatónál használhatók.

Az iPhone megjelenése óta számtalan a zenelejátszós mobiltelefon feltörésére irányuló módszerről számoltak be az interneten, ám mindeddig nem árusítottak ilyen készülékeket. Mint az köztudott, az iPhone egyelőre hivatalosan csak az AT&T mobilhálózatán használható, az Egyesült Államokban, ráadásul csakis kétéves hűségszerződéssel kapható. Az ára ebben a konstrukcióban 500 (4 GB), illetve 600 dollár (8 GB) (96 ezer ? 115 ezer Ft), ellenben a kínai (Hong Kong-i) kereskedők nem kevesebb, mint 16 800 jüanért (kb. 426 ezer Ft) kínálják az illegálisan kikódolt iPhone-t.

A kérdés az, hogy a felhasználó ezért a magas összegért valóban használható készüléket kap-e; egyes extra funkciók például csakis az AT&T hálózatán elérhetők, ráadásul könnyen meglehet, hogy az Apple valamilyen szoftverfrissítéssel továbbiakat is blokkolni fog, konkrétan mondjuk az iTunes-ről való zeneletöltést. Más kérdés, hogy ez utóbbi zavar-e valakit, főleg a zenekalózkodásról különösen hírhedt kínai piacon.
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 1 napja

Hűségnyilatkozat nélküli iPhone-hoz már 0 forinttól is hozzá lehet jutni, nem kell 4 rugót érte kiadni:

apple.freebiejeebies.co.uk/138121

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja