Advertisement

iTunes azonosító kell az iPhone-hoz

2007. június 15.
2.2831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A Wall Street Journal értesülése szerint az AT&T ügyfelei csak Apple iTunes azonosító segítségével tudják majd használni iPhone okostelefonjukat.
 

Mindez az AT&T leendő készüléktulajdonosoknak küldött e-mailjében szerepel, természetesen valahol a vége felé, mindenfajta kiemelés nélkül. Az persze eddig is egyértelmű volt, hogy az iPhone-ra csakis az iTunes-ról lehet majd zenéket letölteni, mégis érdekes kérdés, hogy a fentiek fényében mit tegyenek azok, akiket csak az érintőképernyős kezelőfelület, a divatos kivitel, illetve az okostelefonos funkciók késztetnek a készülék megvételére, de eszük ágában sincs zenét letölteni az iTunes-ról.

Lehetséges, hogy az Apple előzetes piackutatásának fényében az ilyen személyek száma a nullához közelít, a hír sajtóvisszhangja azonban nem ezt sugallja.

Az Apple részéről egyelőre nem kommentálták az AT&T-től származó információt, és a telefontársaság sem nyilatkozott ezzel kapcsolatban. Annak ellenére, hogy az iPhone hivatalos amerikai premierjéig már csak bő két hét van hátra, az Apple még mindig a cégnél szokásos titkolódzás ködébe burkolja az iPod-hoz hasonló slágernek szánt terméket.
nincs még hozzászólás


 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profiljamarco profilja