Xbox One-exkluzív lesz a Ubisoft legújabb videojátéka, a Fighter Within

2013. augusztus 19.
1.5461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A múlt hét során számoltunk be nektek arról, hogy a Ubisoft a háttérben nekilátott egy vadonatúj videojátéknak, amely a Fighter Within címet kapta a keresztségben, ám gyenge spekulációk mellett akkor szinte még semmiféle egyéb információnk sem volt róla.

A jég azonban részlegesen, de megtört, lévén a Fusible magazin rájött, hogy a Google Cache segítségével további részleteket is ki lehet szedni a Fighter Within hivatalos honlapjáról, és nem csak azt, hogy "hamarosan érkezik".

Ennek köszönhetően megtudtuk, hogy a név mögött valóban egy verekedős játék húzódik meg, ami kizárólag Xbox One-ra érkezik, méghozzá erőteljes Kinect-támogatással, online multiplayer móddal, taktikai és stratégiai elemekkel, valamint gyűjtögethető és cserélgethető power upokkal.

Bővebb részleteket és a hivatalos bejelentést a korábbi információk értelmében a gamescom 2013 keretein belül várhatunk majd a Fighter Withinről, de azért mi feltennénk a kínos kérdést: Vajon mi történt a Ubisoft háza táján, hogy a Sony-lojalitást követően hirtelen a Microsoft felé kezdett el húzni a szívük a Fighter Withinnel?
6 hozzászólás

juhaszandor

11 éve, 5 hónapja és 26 napja

attól félek, hogy kinect-es lesz röhögő smiley

válasz erre

Tibee984

11 éve, 6 hónapja és 9 napja

Kíváncsi leszek rá röhögő smiley

válasz erre

WillThaWheel

11 éve, 6 hónapja és 10 napja

Ráfér a One-ra pár exkluzív, hátha segít kicsit..nyelvnyújtó smiley De tényleg, mi történt?? röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

11 éve, 6 hónapja és 10 napja

"Vajon mi történt a Ubisoft háza táján, hogy a Sony-lojalitást követően hirtelen a Microsoft felé kezdett el húzni a szívük a Fighter Withinnel?" Megérezték a pénz szagát...
Bár valahogy kétlem, hogy emiatt az Xbox szimpatikusabbá válna bárkinek is. Szerintem ez az a cím, amit akkor veszel, ha már van konzolod és nem emiatt veszed az adott konzolt.

válasz erre

richie8

11 éve, 6 hónapja és 10 napja

Szerintem nem épp egy életbiztosítás ennyi negatívum mellé még a redmondiaknak gyártani egy exkluzív játékot.

válasz erre

totyak

11 éve, 6 hónapja és 10 napja

A címéből sejteni lehetett, hogy verekedős játék. Azt viszont nem gondoltam, hogy exkluzív cím lesz, Ubi általában minden platformra kiadja a játékait.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaMonyo profilja