Visszatért az Xbox Game Passra a GTA V

2023. július 05.
13.8711
Botyi profilja, adatai
Botyi
Nyilvánosságra hozták a következő hónapban érkező játékok listáját az Xbox Game Pass előfizetéshez, amelyek között szerepel a Grand Theft Auto V, amely hosszú kihagyás után tér vissza a szolgáltatásba.

A GTA V mától elérhető és ezzel egy kicsit felpörgeti a júliusi kínálatot, a cím még mindig népszerű, hiszen a folytatásnak még mindig nincs konkrét dátuma. Utoljára 2021-ben volt elérhető az Xbox Game Passon, de akkor csak körülbelül egy hónapig, mielőtt ismét levették, hogy ezúttal tovább marad-e, azt még nem tudni.

A többi cím közé tartozik a Sword and Fairy: Together Forever, ami szintén mától elérhető; a McPixel 3, amibe július 6-tól vethetjük bele magunkat. A Common'hood július 11-én érkezik, akárcsak az Insurgency Sandstorm és a Capcom dinoszauruszos lövöldéje, az Exoprimal. A friss címek sorát a július 18-án megjelenő Techtonica és a The Cave teljesi tejlessé.

Grand Theft Auto V, amely hosszú kihagyás után tér vissza a szolgáltatásba.'>
3 hozzászólás

Mitüzenarádió

8 hónapja, 1 hete és 1 napja

Patrik94 írta:
Annak a három embernek nagy öröm akinek még nincs meg. röhögő smiley
Akinek mondjuk anno PS3-on, vagy később PS4-re volt meg, és már Series X-e van valamiért, nem biztos, hogy erre a platformra is megvan. Vagy aki anno PC-n tolta. Nekem egyébként X-re nincs meg, csak PS-re. Másik, hogy bár én nem multizok vele, de nagyon sokan igen és a Series X a legerősebb konzol, a játék újabb, nextgen verziójában pedig már elérhető a 60 FPS, multinál pedig ez nagyon nem mindegy.

válasz erre

Patrik94

8 hónapja, 1 hete és 1 napja

Annak a három embernek nagy öröm akinek még nincs meg. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

8 hónapja, 1 hete és 2 napja

Sosem lesz GTA VI. röhögő smiley

válasz erre
Grand Theft Auto V
8.255 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja