Visszatér a Yooka-Laylee, érkezik a felújított Yooka-Replaylee

2024. június 07.
4.7031
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Playtonic Games bejelentette a Yooka-Replaylee-t, amely a 3D-s indie 2017-es címének, a Yooka-Layleenek a felújított és továbbfejlesztett változata és azok készítették, akik a Banjo-Kazooie-t és a Donkey Kong Country-t.

A Yooka-Replaylee gyönyörű új látványvilággal, továbbfejlesztett kamerával és irányítással, frissített zenével és vadonatúj tartalommal érkezik PC-re és konzolokra. A lenti trailerben láthatjuk működés közben, jövő héten kedden pedig lesz egy kérdezz-felelek a Playtonic YouTube-csatornáján, ahol még többet tudhatunk meg.

Azért a csapat most részletezte, hogy alapos animációs felújítást végeztek, valamint a teljesítmény és a felbontás javításával a kedvenc párosunk még soha nem nézett ki és nem mozgott jobban. Továbbá fejlesztették a már ismert kihívásokat és teljesen újak felfedezésére is vállalkozhatunk.

Nézd nagyban ezt a videót!Yooka-Replaylee-t, amely a 3D-s indie 2017-es címének, a Yooka-Layleenek a felújított és továbbfejlesztett változata és azok készítették, akik a Banjo-Kazooie-t és a Donkey Kong Country-t.'>
4 hozzászólás

Mordorer

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Na eeeeez brutál!

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Igazi legenda, imádtam!

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Woooooow, de régi nagy cím! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ó ez rohadt jól hangzik!

válasz erre
Yooka-Replaylee
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások