Visszatér a 9v9 Control mód az Apex Legends-be

2022. március 24.
15.6851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az EA és a Respawn Entertainment bejelentette, hogy jövő héten egy korlátozott ideig tartó Warriors Collection Event érkezik az Apex Legendshez, mely során a 9v9 Control mód visszatérését, egy új pályát, kozmetikai cikkeket és még sok mást is bemutatnak.

Az eseménnyel két hétre visszatér a limitált idejű 9v9-es Control mód, ezúttal a Kings Canyonban található Caustic Treatment nevű kiegészítővel. A Caustic Treatment egy hárompontos csatatérré alakult át a Kings Canyon feletti kontrollért. A csatatér mostantól további fedezékkel, kötélpályákkal, ejtőernyős kilövőkkel, lebegő tankkal és egyebekkel rendelkezik a nagyobb egyensúly és a jobb áramlás érdekében.

Megjelent továbbá az új térkép, a Drop-Off. Ez a térkép a máltai égbolt felett, a teljesen automatizált Hammond Manufacturing Towerben található. Itt az Arenas harcosok éjszaka próbálják majd elfoglalni a helyet.

Nézd nagyban ezt a videót!



Apex Legendshez, mely során a 9v9 Control mód visszatérését, egy új pályát, kozmetikai cikkeket és még sok mást is bemutatnak.'>
2 hozzászólás

fighterlaci

2 éve, 3 hónapja

De rég játszottam vele... Vissza kéne nézni, millió dolog változott.

válasz erre

VaPe

2 éve, 3 hónapja

Annyira hiányzott a népeknek hogy ez így ki van emelve? meglepett smiley

válasz erre
Apex Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja