Videón a Final Fantasy 25th Anniversary Ultimate Box

2012. szeptember 23.
4.2891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix csapata a Tokyo Game Show egyik kiemelt szereplőjeként úgy határozott, hogy egy alapos mozgóképet hoz nyilvánosságra nekünk a Final Fantasy 25th Anniversary Ultimate Box-ról, ami nem más, mint a negyedévszázados múlttal rendelkező szerepjáték-franchise évfordulós és egyben gyűjteményes kiadványa.

A pakkról már korábban is tudtuk, hogy tartalmazni fogja az összes eddig megjelent Final Fantasy videojátékot, mindemellett pedig rengeteg extrával is szolgál a rajongók számára, de így videón egyszerűen elképesztő egyben látni a csomagot.

Huszonöt esztendő ugyanis minden téren huszonöt esztendő, a Final Fantasy-sorozat életében pedig 13 videojátékot eredményezett - a mellékszálakat nem számolva -, amelyek kivétel nélkül helyet kapnak majd ebben a vaskos gyűjtői változatban, természetesen számtalan extra társaságában. Hogy mik lesznek majd ezek az extrák?

Tekintsd meg a Tokyo Game Show alkalmából összeállított videót, hogy választ kapj a kérdésedre, ami mellett sajnos még mindig nem tudjuk, hogy Európa is kap-e az ünnepi kiadványból, vagy megmarad Japán határain belül.

#tv#
5 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 25 napja

Bejön, kéne nekem is

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 26 napja

Jó pakk nagyon tetszik

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 26 napja

Uhh ez kéne

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 26 napja

-nagyon durván néz ki!meglepett smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 26 napja

Igényes csomi

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2012
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja