Videojáték készül az Apokalipszis most alapján!

2017. január 26.
4.5631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár nem tudjuk, hogy miért pont most, de így is óriási öröm számunkra, hogy néhány veterán fejlesztő az éjszakai órákban bejelentette: videojátékot készítenek Francis Ford Coppola klasszikus mozifilmje, az Apokalipszis most alapján.

Az adaptációról annyit tudni, hogy egy immerzív, pszichedelikus horror RPG lesz, amelyre a Kickstarteren szeretnék összegyűjteni a pénzt, miközben a munkálatokat - amelyek a legújabb Unreal Engine motor köré épülnek - igazi veteránok végzik, akik olyan címeken dolgoztak korábban, mint a Pillars of Eternity, a Fallout: New Vegas, a The Witcher, a Neverwinter Nights 2, a Wasteland 2, a Torment: Tides of Numenera, az EverQuest vagy a DC Universe Online. Ez azért egészen jó ajánlólevél!

Amit a csapat kihangsúlyozott, hogy egy vérbeli szerepjáték várható, nem egy annak csúfolt lövölde, ami a film témájából kifolyólag egy kicsit meglepő, de várjuk meg mi sül ki belőle.

Az Erebus fejlesztőcsapata most egyelőre pénzt, mintegy 900 ezer dollárt gyűjt a projekthez, amiből elkészítenék azt PC-re, de ha 2 és fél millióig felmegy a számláló, akkor PS4-re és Xbox One-ra is megalkothatják a projektet, amelynek megjelenését csak 2020-ban várhatjuk.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

totyak

7 éve, 3 hónapja és 3 napja

Miért engedik meg egy nevenincs csapatnak (hiába dolgoztak korábban jó játékokon), akik semmit nem tettek még le az asztalra, hogy egy ilyen klasszikushoz hozzányúljanak? Több, mint 30 éves film, nem tudom, hogy a mai fiatalságból hogy akarnak kiszedni 900 ezret, mikor jó eséllyel az 5%-uk nem látta a filmet. Pedig egyébként nem rossz darab. Az meg megint mi már, hogy vérbeli szerepjáték? Ennek bizony egy kőkemény akció lövöldének kellene lennie.

válasz erre

Ronalddo

7 éve, 3 hónapja és 3 napja

Imádtam a filmet, jó lesz játszani is vele! Amúgy ebből nem volt már anno valami game?

válasz erre
Apocalypse Now: The Game
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja