Venom sorainak jelentős részét kukázták a Spider-Man 2-höz

2023. november 27.
19.5721
Botyi profilja, adatai
Botyi
Venom Spider-Man 2-es szereplése az egyik legjobban várt része volt az új címnek, úgy tűnik azonban, hogy sok tartalom maradt a vágószobában, ugyanis a felvett párbeszédek mindössze 10 százaléka került bele a játékba.

Az Insomniac Games most a Wolverinere fog koncentrálni, azonban egy jövőbeli Spider-Man játékban elképzelhető, hogy Venomot tovább boncolgathatják. Ezt a hírt Evan Filarca tette közzé a Twitteren, aki részt vett a FAN EXPO San Francisco 2023 rendezvényen, ahol a Venom színésze, Tony Todd is jelen volt.

Todd megerősítette, hogy az Insomniac a Venomhoz felvett összes párbeszédnek mindössze 10 százalékát használta fel, beleértve a leselejtezett jeleneteket is. Ezeknek a soroknak a teljes szövegkörnyezete nem ismert, de arra elég volt, hogy találgatások induljanak el azzal kapcsolatban, hogy a karaktert hogyan fogják használni a jövőben.

Az egyik fő elmélet azt vizsgálja, hogyan nézhetne ki egy Venomra épülő Pókember-féle folytatás, hasonlóan ahhoz, ahogy Miles Morales is megkapta a saját önálló kiadását, hogy tovább mutassa be a karaktert. Jelenleg semmi sincs megerősítve, így Venom játéka is egyelőre csak vágyálom.

Spider-Man 2-es szereplése az egyik legjobban várt része volt az új címnek, úgy tűnik azonban, hogy sok tartalom maradt a vágószobában, ugyanis a felvett párbeszédek mindössze 10 százaléka került bele a játékba.'>
1 hozzászólás

Patrik94

3 hónapja, 2 hete

Érdekes elmélet, kíváncsi leszek, mi lesz belőle. Lehet, csak egy DLC.

válasz erre
Spider-Man 2
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
iPet profiljamarco profiljaManiac profiljaKisember001 profilja