Véletlenül kiszivároghatott a Star Wars: Outlaws megjelenési dátuma

2024. április 09.
4.7051
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Star Wars: Outlaws megjelenési dátuma idő előtt kiszivárgott az Internetre, a szivárgás forrása pedig maga a Ubisoft volt, méghozzá a japán YouTube csatornájuknál volt olvasható a mai sztori trailernél.Frissítés (19:20): Pontos volt a kiszivárgott dátum, a Star Wars: Outlaws augusztus 30-án landol PC-n, PS5-ön és Xbox Series X/S-en, alábbi pedig megtekinthető a story trailer is.

A YouTube leírás, - amely a videóval együtt már nem elérhető, - megerősítette a játék Gold és Ultimate Edition kiadását is, amelyhez egy Season Pass és három nap korai hozzáférés is jár. Az előrendelői bónuszok közé tartozik a Kessel Runner Bonus Pack, amely a Trailblazer űrhajó és a sikló kozmetikumait tartalmazza.

A trailer szerint a Star Wars: Outlaws 2024. augusztus 30-án jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re, de a Ubisoft még nem kommentálta ezt a kiszivárgást, így a megjelenési dátumot sem erősítették meg. Mivel a japán trailer elérhetetlen, lehet, hogy ez a dátum pontos, csak túl korán tették közzé.

Nézd nagyban ezt a videót!Star Wars: Outlaws megjelenési dátuma idő előtt kiszivárgott az Internetre, a szivárgás forrása pedig maga a Ubisoft volt, méghozzá a japán YouTube csatornájuknál volt olvasható a mai sztori trailernél.'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Lesz itt minden. mosolygó smiley Már most imádom!

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 3 hete

Mekkora bal****ok! röhögő smiley

válasz erre

muki

1 hónapja, 3 hete

Kar hogy nem nyár közepén mondjuk de így sem rossz. mosolygó smiley

válasz erre
Star Wars: Outlaws
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
iPet profiljamarco profilja