Véletlenül egy '86-os katasztrófát használt illusztrációnak a War Thunder

2024. június 24.
7.5281
Botyi profilja, adatai
Botyi
A fejlesztő Gaijin Entertainment véletlenül az 1986-os Challenger-katasztrófa felvételeit használta fel a War Thunder új, Seek and Destroy frissítés kiemelt fotójában, pontosabban az űrrepülőgép lezuhanásakor keletkezett füstnyomot.

A csapat azonnal bocsánatot kért, a magazine2 nevű közösségi menedzser a War Thunder fórumán adott magyarázatot a hibára. Azt írta, véletlenül felhasználták a Challenger katasztrófa robbanását az egyik key art képükön és őszintén bocsánatot kért.

Ez úgy fordulhatott elő, hogy a kép egy, a művészeik által használt légi robbanás referenciacsomag része volt és a kontextus már nem volt ismert. Amint lehet, megváltoztatják a képet és intézkednek annak érdekében, hogy ez a jövőben ne ismétlődjön meg.

1986-ban a NASA űrsiklót indított a Halley-üstökös tanulmányozására hatalmas médiafelhajtás közepette, a tragédiát pedig rengetegen látták élőben, ugyanis az űrsikló mindössze 73 másodperc repülés után szétesett és mindenki meghalt a fedélzeten - a War Thunder fotóján látható füst pedig ebből a robbanásból származik.

Véletlenül egy '86-os katasztrófát használt illusztrációnak a War Thunder - 1. kép

War Thunder új, Seek and Destroy frissítés kiemelt fotójában, pontosabban az űrrepülőgép lezuhanásakor keletkezett füstnyomot.'>
3 hozzászólás

Patrik94

3 hete és 2 napja

Hát ez ***** gáz. Iszonyat nagy figyelmetlenség.

válasz erre

fighterlaci

3 hete és 3 napja

Gondolom ez a fél banda állásába is került.

válasz erre

Mordorer

3 hete és 3 napja

Ubazd ez rohadt kellemetlen.

válasz erre
War Thunder
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások