Advertisement

Végre postázták a roxforti meghívókat, befutott a Hogwarts Legacy cinematic trailere

2023. január 18.
6.8681
Mikee profilja, adatai
Mikee
Egyre közelebb a varázslós kaland, a Hogwarts Legacy megjelenése, az Avalanche Software pedig nem is volt rest, egy új előzetest dobott ki a nyílt világú, akció-RPG kalandhoz, amiben végre mindenki megkapja a roxforti meghívóját.
 

Ahogy közeledünk a februári megjelenéshez, úgy csepegteti az új infókat az Avalanche Software a Hogwarts Legacy-hoz. Nemrég kiderült, hogy nem lesz átjárás a konzolok és a PC között a játékban, a mentési helyek után ezúttal egy új cinematic előzetessel jelentkeztek a fejlesztők. Az új trailer kifejezetten látványosra sikeredett, ezúttal a postát szállító bagoly útját követhetjük nyomon, amint éppen a roxforti meghívót juttatja el a játékos számára.

Megcsodálhatjuk madártávlatból a kastélyt és a környező területet, az enyhén szuicid hajlamú madarunk pedig a legnagyobb varázslópárbajok közé is örömmel berepül, sőt, még egy sárkány sem hatja meg. A meghívóra már nem is kell sokat várnunk, a Hogwarts Legacy február 10-én érkezik PC-re, PS5 és Xbox Series X/S-re, a későbbiekben pedig PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is ellátogat a varázslós program.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Mordorer

1 hete és 2 napja

Hangulatos, ***** jó lesz!

válasz erre

VaPe

1 hete és 2 napja

De várom már!

válasz erre

Patrik94

1 hete és 2 napja

Denaaaagy!!!!

válasz erre

fighterlaci

1 hete és 3 napja

De király!!!!!

válasz erre
Hogwarts Legacy
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profiljaReichert Viktor profilja