Végéhez közelít a Windows NT 4.0 Server támogatása

2004. december 10.
1.5811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A 2004-es esztendő vége egyúttal a Windows NT 4.0 Server támogatási ciklusának végét is jelzi.

A Microsoft a korábban bejelentett tervek szerint december 31-én megszünteti az általános és technikai támogatást, valamint felhagy a biztonsági frissítések közzétételével. A Microsoft azért szünteti meg a termék támogatását, mert elavult technológiát képvisel, és biztonsági kockázatot jelent a felhasználók számára. A vállalat azt javasolja, hogy akik még mindig a Windows NT 4.0 rendszert használják, a lehető leghamarabb kezdjenek el áttérni valamelyik újabb és biztonságosabb Microsoft operációs rendszerre.

Azok az ügyfelek, akik már megvalósították a Windows Server 2003-ra való áttérést, a rendszer fokozott védettségéről, a birtoklási összköltség (TCO) csökkenéséről és a felhasználók hatékonyságának növekedéséről számoltak be. Számokban kifejezve a Windows Server 2003 fájlkiszolgálóként 160 százalékkal, tartománykiszolgálóként 345 százalékkal fut gyorsabban.

A legtöbb felhasználó ugyan már áttért a Windows NT 4.0 rendszerről, de vannak, akiknek több időre van szükségük a frissítés végrehajtásához. A Microsoft kialakított egy díj ellenében igénybe vehető egyéni támogatási programot, amelynek segítségével a felhasználók a frissítés végrehajtása közben is megóvhatják informatikai rendszerük biztonságát.

Kapcsolódó linkek:
Microsoft Corporation
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja