Varázslatosan fut PS4-en és Xbox One-on a Hogwarts Legacy

2023. május 05.
23.0461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Elérhető a Hogwarts Legacy PlayStation 4-re és Xbox One-ra, 2023 egyik legnagyobb címével kapcsolatban azonban a rajongóknak voltak kétségeik, hogy mennyire teljesít jól last-gen konzolokon, de kiderült, hogy átkozottul jól.

PS4-en, vagy Xbox One-on nem fogjuk tapasztalni a next-gen konzolok 60 FPS-es teljesítményét, azonban 40 és 50 FPS közötti értéket tud elérni PS4-en és 40 FPS körülit Xbox One-on. A Synth Potato egy rövid klippel mutatta be, milyen jól fut a Hogwarts Legacy PS4-en, nem korlátozott FPS-sel és a 30-as értékkel.

Ugyanakkor a last-gen teljesítményének van egy komoly hátránya, mégpedig a hosszú betöltési idők: a Synth Potato szerint körülbelül 50 másodpercig tart, amikor belépünk a kastélyba és kilépünk onnan. A Redditen "A Hogwarts Legacy last-gen konzolokra meglepően jól optimalizált" címmel a rajongók megosztották a játékkal kapcsolatos tapasztalataikat.

Hogwarts Legacy PlayStation 4-re és Xbox One-ra, 2023 egyik legnagyobb címével kapcsolatban azonban a rajongóknak voltak kétségeik, hogy mennyire teljesít jól last-gen konzolokon, de kiderült, hogy átkozottul jól.'>
4 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja és 17 napja

Ez bizony sokaknak jó hír! mosolygó smiley

válasz erre

Gólem

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Ahhh de király.

válasz erre

Kisember001

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Megérte várni 3 plusz hónapot. mosolygó smiley

válasz erre

muki

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Igen jól sikerült ez a játék. mosolygó smiley

válasz erre
Hogwarts Legacy
22.300 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja