Váratlanul betoppant Xboxokra és Game Passre az Octopath Traveler II

2024. június 06.
9.6011
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Octopath Traveler II most már Xbox Series X|S és Xbox One konzolokon is elérhető a hét eleji pletykákat követően, a megvásárlás mellett játszhatunk vele a Game Passen keresztül is és az első résszel is.

A Square Enix honlapja szerint mindkét játék 2026 januárjáig lesz elérhető az előfizetéses szolgáltatáson, valamint az első és a második játék egy csomagban is megvásárolható. Egy új frissítést is kaptunk, amely egy Extra Battle móddal bővíti a játék, amely akkor lesz elérhető, ha az utolsó fejezetben legyőztük az utolsó bosst.

Ebben az új módban "újonnan hozzáadott kemény ellenfelekkel" mérhetjük össze tudásunkat, amelyek között történetesen az eredeti játék hősei is szerepelnek. Aki régóta szeretné kipróbálni az Octopath Traveler II-t Xboxon, vagy esetleg lemaradt az első részről, amikor az korábban elérhető volt a Game Passon, annak most itt a lehetőség!

Az Xboxos bejelentéssel párhuzamosan azt is közölték, hogy a játék első része megérkezett PS4-re és PS5-re.

Octopath Traveler II most már Xbox Series X|S és Xbox One konzolokon is elérhető a hét eleji pletykákat követően, a megvásárlás mellett játszhatunk vele a Game Passen keresztül is és az első résszel is.'>
2 hozzászólás

Patrik94

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Egyre szimpatikusabb ez a game pass.

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 2 hete

Hát ez gyors volt! röhögő smiley

válasz erre
Octopath Traveler II
20.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások