Valóban lesz FPS mód az Ultra Street Fighter II: The Final Challengers-ben! Bár ne lenne...

2017. február 16.
4.2361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány nappal ezelőtt bukkant fel pletyka szintjén, hogy a Nintendo Switch-exkluzív Ultra Street Fighter II: The Final Challengers várhatóan egy FPS móddal szeretné megörvendeztetni a rajongókat, amire már akkor is ferde szemekkel néztünk, hiszen az oldalnézetes bunyós címtől nem ezt szoktuk meg.

Előzetes félelmeinkről pedig most kiderült, hogy megalapozottak voltak, hiszen a Capcom nemrégiben egy live stream során több videojátékát is bemutatta a rajongóknak, amelyek között a Ultra Street Fighter II: The Final Challengers is helyet kapott, és természetesen az FPS mód sem maradhatott ki a prezentációból.

Az alábbi videón 2 óra 56 perctől kezdődik a lényeg, ezáltal több felvételt is láthatunk arról, hogy milyen élmény lesz belső nézetből átélni majd a legendás árkád verekedős játék legnagyobb ütközeteit, azonban diplomatikusan csak annyit mondanánk róla, hogy talán jobban járunk, ha ez most inkább nem látjuk...

Nézd nagyban ezt a videót!Ultra Street Fighter II: The Final Challengers várhatóan egy FPS móddal szeretné megörvendeztetni a rajongókat, amire már akkor is ferde szemekkel néztünk, hiszen az oldalnézetes bunyós címtől nem ezt szoktuk meg.'>
4 hozzászólás

totyak

8 éve, 16 napja

Meg is lepődtem volna, ha térben is enged mozogni. Mondjuk jogos, normál nézetben is csak két irányba mehetünk. 5 perc mókának jó, de semmi több.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 16 napja

Izgalmas volt... még jó hogy leírtátok hogy mikor van mert én nem kerestem volna meg. röhögő smiley

válasz erre

Imperator

8 éve, 17 napja

3 mozdulatot kell spamelni, és még azokat se érzékeli jól.

válasz erre

Patrik94

8 éve, 17 napja

Öööööö hát ez érdekes lett... röhögő smiley

válasz erre
Ultra Street Fighter II: The Final Challengers
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások