Advertisement

Úton az első next-gen Rockstar-játék, 33 millió felett a GTA 5!

2014. május 14.
1.8221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyszerű hírek érkeztek nemrégiben a Take-Two háza tájáról, akik nyilvánosságra hozták legfrissebb pénzügyi jelentésüket, amiből megtudtuk, hogy Dagobert bácsi módjára úszkálhatnak a centekben, miután az elmúlt üzleti esztendőben 2,4 milliárd dollárra tettek szert.
 

Kiderült ezen felül, hogy milyen eladásokat produkáltak egyes videojátékaik, így a várakozásoknak megfelelően a GTA 5 fogyott a legjobban, amiből 33 millió kelt el világszerte - az IGN szerint ennyi a ténylegesen eladott, de más források csak kiszállított mennyiségnek nevezték.

Kitűnő eladásokat értek el ezen felül a Borderlands 2, a Civilization V és a BioShock Infinite is, amelyek sorban 9, 5 és 6 millió példányban fogytak eddig.

Hasonlóan jó hírek fogadtak minket ezen felül a csapat jövőjét tekintve is, hiszen ősszel igazi játékdömping várható tőlük - Evolve, új Borderlands és így tovább -, ezen felül pedig a kiadó bejelentette, hogy már a Rockstar is készíti következő alkotását, ami egy next-gen cím lesz, megjelenése pedig 2015 márciusáig várható.
3 hozzászólás

Vendég

9 éve, 5 hónapja és 20 napja

Minden Rockstar játék nagyon nagy siker. De 33 millió... Az durva!

válasz erre

totyak

9 éve, 5 hónapja és 20 napja

Sokan arra számítottak, köztük én is, hogy majd most mondanak valamit a GTA V pc kiadásáról. Ebből semmi nem lett. Marad a további várakozás, aztán egyszer csak benyögik, hogy jön.

válasz erre

kpal

9 éve, 5 hónapja és 21 napja

Akkor ebben nincs a Neten digitális formában letöltött
Bár Pc-re jöhetne igazán

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt