Ünnepi hangulatot varázsol a katedrára a Two Point Campus legújabb frissítése

2022. december 14.
5.1511
Mikee profilja, adatai
Mikee
Új frissítéssel jelentkezett a Two Point Campus, ezúttal beköszönt a tél a kampuszon, számos karácsonyi kinézettel, rengeteg új játékbeli tárggyal, kihívással, téli dekorációval és ünnepi eventtel rajtolt el a játék legújabb, ingyenes téli kiegészítője.
 

A Space Academy névre hallgató DLC után máris itt a Two Point Campus következő frissítése, ami garantáltan ünnepi hangulatba fog hozni minden egyes játékost. Az ingyenes Winter frissítés friss hóréteggel szór be mindent az egyetemen, feldekorálja a tantermeket és új, játékon belüli tárgyakat, ruházatokat és sok más egyéb újdonságot is hozott magával.

A kampuszt szabadon feldíszíthetjük majd ünnepi öltözékbe, karácsonyfákat, ünnepi fényeket rakhatunk mindenhova, emellett a diákokat és a tanári kart télapós, hóemberes öltözékekkel "ruházhatjuk" fel, amik az ünnepeket követően is elérhetőek lesznek majd a játékban.

Az új kinézetek mellett érkezett egy új kihívás is Two Point Krampus néven, amiben a gonosz Krampusztól kell majd megvédenünk az ünnepeket az egyetemen. Továbbá bekerült még egy új küldetés is, amennyiben sikerül a közösségnek együtt 1 milliárd játékon belüli dollárt szereznie az event ideje alatt, egy titkos játékon belüli tárgyat oldhatunk majd fel cserébe.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 15 napja

Mikulás az iskolapadban adja.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 16 napja

De nagy.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 16 napja

Na lassan mindenhova beköszönt a karácsony!

válasz erre
Two Point Campus
15.200 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt