Újra átélhetjük a kalandot, megérkezett a Brothers: A Tale of Two Sons Remake

2024. február 28.
4.6521
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az 505 Games és az Avantgarden bejelentette a Brothers: A Tale of Two Sons Remake megjelenését, a többszörösen díjazott 2013-as klasszikus cím újragondolását, amely hét napig 20 százalékos kedvezménnyel kapható.

Josef Fares, az eredeti játék alkotója szerint a remake hűen meséli el újra a testvérek, Naia és Naiee szívszorító utazását, miközben haldokló apjuk életének megmentésére indulnak. Az Unreal Engine 5-re épülő feldolgozásban a testvérek útjának minden egyes lépését részletesen, az alapoktól kezdve újraépítették.

Újdonságként a hagyományos egyjátékos élményhez mostantól helyi kooperatív játék is társul, így a barátok, vagy akár a testvérek a hőseinket irányíthatják egyszerre. A remake egyszerűbb irányítással, jobb teljesítménnyel és újonnan felvett zenékkel érkezett PS5-re, Xbox Series X|S-re és PC-re.

Nézd nagyban ezt a videót!Brothers: A Tale of Two Sons Remake megjelenését, a többszörösen díjazott 2013-as klasszikus cím újragondolását, amely hét napig 20 százalékos kedvezménnyel kapható.'>
2 hozzászólás

Mordorer

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Az eredeti nekem teljesen kimaradt, szóval ez bevásárlós cím! mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Engem annak idején nagyon lenyűgözött de most nem tolom újra. Érkeznek most jó játékok.

válasz erre
Brothers: A Tale of Two Sons Remake
7.800 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja