Újabb zombis őrület: Bejelentve a Dead Block

2011. május 06.
2.6951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Amit régen a második világháború jelentett a játékiparnak, az ma a zombikban ölt testet, míg régen ugyanis a háborús koncepció volt divatos, addig manapság az élőhalottakkal foglalkozó alkotások jelentik a trendet.

Élő példa erre a Digital Reality legújabb alkotása, avagy ay Dead Block, amely egy újabb, mondhatni teljesen átlagos zombis videojátékot takar, ahol hátsó nézetből fogunk öldökölni, de az akció mellett nagy szerep jut a humornak és a stratégiának is.

A humor pedig nagy úr, ez jelenti ugyanis a Dead Block szerethetőségét is, lévén nem veszi majd magát komolyan a projekt, amely egyenesen az 1950-es évek Amerikájába repít el minket, ahol éppen a rock n roll muzsika tombol, az ördögi zene segítségével pedig a fiatalság feltámasztja az élőhalottakat, akik komoly galibát okoznak a környéken. Az alkotás nem kevesebb, mint 10 egyjátékos szintet tartalmaz majd, amit 4 vagy 8 játékos kooperatív módban, de osztott képernyőn is átzúzhatunk. Az játékot az Unreal Engine 3 hajtja, megjelenése idén nyárra esedékes, méghozzá PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.
3 hozzászólás

totyak

13 éve, 1 hónapja és 10 napja

Vicces is, magyar is, jó lesz talán.

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 11 napja

Zombi zombi hátán! Rengeteg ilyen game jön mostanában!

válasz erre

marco

13 éve, 1 hónapja és 11 napja

Várós darab!

válasz erre
Dead Block
3.500 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profilja