Újabb Tomb Raider képek

2011. április 27.
2.5241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Valaki a Nagyközönség soraiból rá tudta tenni a kezét az egyik spanyol nyelven szedett magazin címlapsztorijára, mi több, még a képeket is volt olyan kedves és a scanner-présbe tette - azonban nagyon úgy tűnik, hogy a mézédes nyelvvel már nem kötött szorosabb barátságot; az alant olvasható információk ennélfogva rendkívül visszafogottak és bizonyára meglehetősen csontízűek lesznek a Tomb Raider cím szerelmeseinek.

Egyelőre sajnos be kell érnünk a sovány vígaszt nyújtó még soványabb részletekkel.

Újabb Tomb Raider képek - 2. kép

#A forrásoldal nem bővelkedik a meghökkentő részletekben a Tomb Raider sorozat legújabb várományosának részleteiben, a bejelentésre váró videojátékról egyebet szinte nem is tudunk, mint amiket a képek rejtenek. Ami mindenesetre kiderül az olvasmányból, hogy az idei Tomb Raider fejlesztésében alighanem számos más cím ihlette vonás fellelhető lesz, úgy mint a Half-Life 2 fizikai rendszere, a tipikus Uncharted-es atmoszféra, stb.

Néhány olyan szemöldök-hullámoztató sor is felbukkant itt, mint a "Batman Begins"-féle eredet-sztori, a Tomb Raider ugyanis állítólag a sikeres filmhez hasonlóan mutatja majd be Lara Croft átvedlését a jól ismert kalandor-akció-hősnővé.

Újabb Tomb Raider képek - 3. képÚjabb Tomb Raider képek - 4. képÚjabb Tomb Raider képek - 5. kép

3 hozzászólás

skyman

13 éve, 1 hónapja és 20 napja

ugy tünik mintha inkább fényképezve lenne

Egyébként jöhetne már, Én nagyon várom!

válasz erre

Shade

13 éve, 1 hónapja és 22 napja

Éppen ma gondoltam arra, hogy mi lehet vele, tényleg elég unchartedes, de nem zavaró. Már csak az baxna be ha nem jönne pc-re, mostanában mindennel ezt csinálják.

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 22 napja

Tiszta Uncharted..

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt