Újabb trailert és részleteket kaptunk a Final Fantasy XIV: Stormblood kiegészítőről

2017. február 19.
3.8631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy nagyszabású Final Fantasy XIV Fan Fest zajlott le a hétvégén Frankfurtban, ahol a Square Enix csapata újabb részleteket jelentett be nekünk a nevesített játék következő kiegészítőjéről, amely Stormblood címmel érkezik.

Ennek megfelelően előbb kaptunk egy friss trailert a bővítményről, ezen felül pedig kiderült róla, hogy egy új szakma egyaránt helyet kap benne Samurai név alatt, akik a szamurájok legjobb képességeivel a középpontban, katanával harcolnak majd a pályán, noha természetesen számtalan természetközeli varázslatot is alkalmazni tudnak harc közben.

A kiegészítőről ezen felül megtudtuk, hogy egy újabb Beast Tribe is csatlakozik majd általa a felhozatalhoz, de egy új Primal és egy halom saját házhoz kapcsolódó lehetőség egyaránt felbukkanhat benne.

A Final Fantasy XIV: Stormblood június 30-án érkezik PC-re és PS4-re is, ha pedig többet akarsz megtudni róla, a friss trailer alatti videón az Arekkz Gaming minden frissen bejelentett információt összegyűjtött róla.

Nézd nagyban ezt a videót!





Final Fantasy XIV Fan Fest zajlott le a hétvégén Frankfurtban, ahol a Square Enix csapata újabb részleteket jelentett be nekünk a nevesített játék következő kiegészítőjéről, amely Stormblood címmel érkezik.'>
2 hozzászólás

Gólem

7 éve, 9 hónapja és 17 napja

Mintha egy filmet néznék! meglepett smiley Nagyon bejön! mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

7 éve, 9 hónapja és 17 napja

Ezek is nagyon dög vidik.

válasz erre
Final Fantasy XIV
3.099 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja