Újabb pletykák láttak napvilágot a készülő Need for Speed-epizódról

2022. szeptember 29.
26.8601
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Criterion Games versenyzős programjával, a Need for Speed Unbound címmel érkező új résszel kapcsolatban érkezett a legfrissebb pletyka, egy megbízhatónak tűnő forrás tudni véli a pontos megjelenési dátumot és a célplatformokat.

Korábban már mi is beszámoltunk arról, hogy a készülőben lévő Need for Speed Unbound-nak eltolták a megjelenését, a megbízható szivárogtató, Tom Henderson szerint két héten belül be fogják majd mutatni a játékot. Henderson szerint a pontos megjelenési dátum december 2, a játék PC-re, Xbox Series X/S-re, illetve PlayStation 5 konzolra fog megjelenni.

A pletykák szerint a játék erősen multiplayer-központú lesz, különféle helyszíneken versenyezhetünk majd egymással, rajzfilmes grafikai körítésre számíthatunk majd. A játékot a 2010-es Hot Pursuit fejlesztői, a Criterion Games készíti. Állítólag az EA már háromszor elhalasztotta a játék megjelenését, amit eredetileg nyáron akartak bemutatni.

Természetesen nem árt fenntartásokkal kezelni az ilyen szivárogtatásokat, viszont emberünk azt is tudni véli, hogy a Need for Speed Unboundot egy másfél perces előzetessel fogják majd leleplezni, zenei aláfestésként pedig az amerikai rapper, ASAP Rocky száma fog majd szólni.

4 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 2 napja

Ez megint bukta lesz...

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 3 napja

Nem túl bizalomgerjesztő..

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 napja

Kíváncsi leszek, de biztos nem tud olyan lenni mint annak idején az igazi NfS játékok... Imádtam...

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 3 napja

Egyre ****abbul hangzik, minél több infó jön. Rajzfilmszerű NFS? Hülyék ezek?????

válasz erre
Need for Speed Unbound
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt