Újabb jelenetekkel bővülhet PS5-ön az Until Dawn

2024. február 20.
11.4641
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas részletek szivárogtak ki a jövőben PS5-re is megjelenő Until Dawn-ról, lévén úgy hírlik, hogy a remake várhatóan extra jelenetekkel és egyéb tartalmakkal bővülhet a korábbi PS4-es változathoz viszonyítva.

Történt ugyanis, hogy a GamingLeaksandRumors csatorna idő előtt hozzáfért néhány képkockához a készülő PS5-ös feldolgozásról, amelyeket vélhetően képernyőről fotózott valaki, emiatt nagyon homályos az egész, de így is kivehető róla néhány érdekesség Jess kapcsán, aki a játék legkönnyebben megölhető karaktere volt, de úgy néz ki, most nagyobb szerepet kaphat.

Újabb jelenetekkel bővülhet PS5-ön az Until Dawn - 2. kép

Az itt nagyobb méretekben is elérhető fotókon ugyanis Jess olyan helyszíneken és olyan körülmények között látható, amire az eredeti játékban nem volt példa, így hősünk szerepe várhatóan kibővül. Bár korai lenne arról beszélni, hogy az összes karakter ilyen bővítésen esik majd át, de eléggé megdobná a PS5-ös verziót, ha így volna!
Until Dawn-ról, lévén úgy hírlik, hogy a remake várhatóan extra jelenetekkel és egyéb tartalmakkal bővülhet a korábbi PS4-es változathoz viszonyítva.'>
5 hozzászólás

fighterlaci

2 hónapja, 1 napja

Nálam várós a cucc!

válasz erre

muki

2 hónapja, 1 napja

Lehet hogy csak egy kései DLC...

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 2 napja

Hát, meglátjuk. Én nem vagyok annyira rágyógyulva...

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 napja

Hát ezt a csávót is ki fogják rugni. röhögő smiley

válasz erre

Dav2377

2 hónapja, 2 napja

Inkább maradjunk annyiban hogy ezek a képek konkrétan semmik!! Mi ez a minőség amúgy is? Mindegy is, nem ez a lényeg!! Majd ha bármit is mondanak erről a fejlesztők akkor majd el lehet ezt hinni addig szerintem közel sem érdemes!!!

válasz erre
Until Dawn
19.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja