Advertisement

Újabb érdekességek derültek ki a Horizon: Call of the Mountain főhőséről, Ryas-ról

2023. január 30.
41.7491
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Guerrilla Games új infókat osztott meg a PlayStation VR2-re érkező Horizon Call of the Mountain főhőséről, Ryas-ról, ezúttal a főhős háttértörténetéről, eredetéről és a karakter motivációiról meséltek a fejlesztők egy hosszabb blogposztban.
Advertisement

A Horizon Call of the Mountain sok szempontból újító lesz a széria életében, hiszen az eddigi protagonista, Aloy helyett egy új főhős kerül majd a történet középpontjába. A Ryas névre hallgató harcos karakteréről már korábban is derültek ki infók, nemrégiben pedig egy hosszabb blogposztban újabb részleteket árultak el a hős hátteréről.

A Horizon Call of the Mountain sztorija szerint a Carja Sundom még mindig a véres Red Raids nevű rituális mészárlás következményeit nyögi, az Őrült Napkirály, Jiran uralmát a saját fia, Avad döntötte meg. Főhősünk, Ryas az új uralkodó mellé szegődik, hogy jóvá tegye azokat a háborús bűnöket, amiket korábban elkövetett a Shadow Carja tagjaként.

A profi hegymászó, vadász és íjász hősünk egy új fenyegetéssel kerül majd szembe, útja során új karakterekkel is összesodorja majd a sors, miközben a múltjával is kénytelen lesz szembenéznie. Hamarosan bele is vethetjük magunkat a kalandokba, a Horizon Call of the Mountain február 22-én lesz elérhető PlayStation VR2-őn.

Advertisement
2 hozzászólás

Patrik94

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

De várom már basszus!

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Bírom amikor pattintanak köré ilyen élettörténetet meg ilyesmi.

válasz erre
Horizon Call of the Mountain
23.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljaKisember001 profilja