Új címen dolgozik a Frozenbyte

2012. március 11.
1.7191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha valaki esetleg úgy hitte volna, hogy a Frozenbyte csapata már csak a Trine-sorozattal kíván foglalatoskodni a jövőben, az óriásit tévedett, a GDC 2012 keretein belül ugyanis néhány kíváncsi újságírónak a csapat marketing igazgatója, Mikael Haveri úgy nyilatkozott, hogy már ezekben a percekben is egy vadonatúj cím fejlesztésével foglalatoskodnak a stúdió programozói.

Az új cím esetünkben egy vadonatúj IP-t jelent, magyarán biztosra vehetjük, hogy nem egy esetleges Trine 3-ról beszélt a zsurnalisztáknak a direktor.

Természetesen azért a Trine-sorozatot sem hagyják annyiban a srácok, Mikael Haveri ugyanis azt is bejelentette, hogy nyáron egy komolyabb letölthető kiegészítőt terveznek megjelentetni alkotásukhoz, amely egyelőre ugyan még cím nélkül létezik, de arra már mérget vehetünk, hogy telepítését követően egy vadonatúj történet, hat új pálya, valamint új képességek is - amelyek néhány korábban szeretett darab visszatéréseit jelentik - színesíteni fogják a DLC felhozatalát.

Minderről természetesen egyelőre még szintén nem osztott meg velünk bővebb információkat a Frozenbyte direktora, de állítása szerint hamarosan megejtik a hivatalos bejelentést, utána előttünk is kitisztul a kép. Tűkön és tülkön ülve várjuk!
4 hozzászólás

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 13 napja

Bármi legyen is az csak jó lehet!

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 13 napja

jo banda jo gammakal. johet barmi biztos kiprobalom

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 13 napja

Jó lenne egy ú Trine az biztos. Elsőt kihagytam (szégyenlem magammosolygó smiley) de a második nagy kedvenvem, bár épp hogy megjelent úgyhogy még biztos soká lesz folytatás.

válasz erre

marco

13 éve, 2 hónapja és 13 napja

Nah ez sokaknak jó hír. Trine ütős kis gamma.

válasz erre
Trine 2
4.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja