Új operátorokkal és pályákkal érkeznek majd a Battlefield 2042 következő szezonjai

2022. december 02.
35.2011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Továbbra sem szeretné elengedni a Battlefield 2042 kezét az EA, további szezonokat jelentett be az FPS-hez a fejlesztőcsapat, új operátorok, specialisták, valamint "vadiúj" pályák várhatóak majd a soron következő negyedik és ötödik szezonban.

Úgy tűnik, hogy a nem túl sikeres fogadtatás ellenére a Battlefield 2042-t továbbra is próbálja lélegeztetőgépen tartani az EA, a november végén debütált harmadik szezon után további frissítéseket jelentett be a csapat. A soron következő 3.1-es és 3.2-es frissítésekben a Manifest, valamint a Breakaway mapot alakítják majd át a játékosok igényeit figyelembe véve.

Érkeznek további új karakterosztályok a Battlefield 2042-be, többek között a negyedik szezonban mutatkozik majd be a Recon class. Új kiegészítők, felszerelések, egy új Battle Pass, illetve néhány új fegyver is érkezik majd a 2023-ban debütáló csomaggal. Érkezik továbbá egy új pálya, ami zártabb és kisebb lesz, ezáltal intenzívebb harcokat vívhatunk majd.

Az ötödik szezon szintén hasonló tartalmakkal fog érkezni, viszont az új specialista mellett a Battlefield 4 egyik elfeledett pályája is visszaköszön majd. Kíváncsian várjuk, hogy az új frissítések meg tudják-e menteni a játékot, viszont a Battlefield 2042 a hétvégén ingyenesen elérhető, szóval egy próbát mindenképpen megér szerintünk.

Új operátorokkal és pályákkal érkeznek majd a Battlefield 2042 következő szezonjai - 2. kép


Új operátorokkal és pályákkal érkeznek majd a Battlefield 2042 következő szezonjai - 3. kép


Új operátorokkal és pályákkal érkeznek majd a Battlefield 2042 következő szezonjai - 4. kép


3 hozzászólás

VaPe

1 éve, 1 hónapja és 2 napja

Fogja ezeket még bárki látni?

válasz erre

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 2 napja

Ezt már semmi nem menti meg...

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 1 hónapja és 2 napja

Nagyszerű.

válasz erre
Battlefield 2042
22.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt