Új nehézséggel bővült a Sons of the Forest

2023. május 29.
21.4991
Botyi profilja, adatai
Botyi
A fejlesztő a februári korai hozzáférésű indulás óta a Sons of the Forestet sűrű frissítésekkel tartja jó állapotban, amelyek közül több a játék néhány szembetűnőbb hibáját javítják és most megérkezett a hatodik javítócsomag.

A friss javítás többek között egy új, kemény túlélési nehézségi módot tartalmaz, amely csökkenti a ládákban tárolható ételek számát, a hidegben való állóképesség-regeneráció idejét és növeli a nyers, vagy romlott húsok fogyasztásáért járó büntetést. Ez egy jó irányvonal lehet a Endnight-tól, hogy a Sons of the Forestből egy brutális túlélőjátékot csináljanak.

A korábbi frissítésekhez hasonlóan a hatodik javítás is finomít néhány dolgot Kelvinnel, a túlélésben segítő NPC-vel kapcsolatban, például mostantól fel tud szedni köveket és kijavít egy olyan hibát, amelyben a néma segítő nem tudta összeszedni az elejtett nyilakat. Optimalizálták még a a vízhangokat és a vizuális megjelenítést, valamint, hogy a szabadban alvás kevésbé kifizetődő, mint a benti.
Sons of the Forestet sűrű frissítésekkel tartja jó állapotban, amelyek közül több a játék néhány szembetűnőbb hibáját javítják és most megérkezett a hatodik javítócsomag.'>
3 hozzászólás

fighterlaci

9 hónapja, 3 hete és 4 napja

Egész új dimenziót kap a játék. mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

9 hónapja, 3 hete és 4 napja

De menő! meglepett smiley

válasz erre

petrovicsz

9 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ez jól hangzik, rá is lesek!

válasz erre
Sons of the Forest
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások