Új küldetések, társak, pályák, ellenségtípusok érkeztek a Beasthez

2023. november 23.
4.8321
Botyi profilja, adatai
Botyi
A False Prophet kiadta az első nagyobb tartalmi frissítést a Beasthez, a körökre osztott taktikai RPG jelenleg a Steam korai hozzáférési verziójában érhető el és rengeteg új küldetésre, friss pályára, ellenségtípusokra, társakra, fegyverekre számíthatunk.

A fejlesztők debütáló címe egy brutális történet mesél el, erkölcsileg kétoldalú karakterekkel. Aki nem ismerné: a harc során vagy biztosra megyünk és a csapatszintű taktikára koncentrálunk, vagy elszabadítjuk a szörnyeteget és brutális támadásba lendülünk.

A Beast első nagyobb tartalmi frissítése már elérhető és számos újdonságot tartalmaz, így 17 új küldetést élvezhetünk 13 friss térképen. Továbbá 10 új ellenségtípust, 5 ellenséges osztályt, 19 fegyvert, 9 társat, 11 átvezető videüt és 17 további tábort kapunk. A frissítés emellett számos javítást tartalmaz, köztük UI/UX-javításokat, sőt érkezett az NVIDIA DLSS támogatás.

Nézd nagyban ezt a videót!Beasthez, a körökre osztott taktikai RPG jelenleg a Steam korai hozzáférési verziójában érhető el és rengeteg új küldetésre, friss pályára, ellenségtípusokra, társakra, fegyverekre számíthatunk.'>
2 hozzászólás

Patrik94

6 hónapja, 2 hete

Még mindig csak korai hozzáférésben van, nem kéne előbb kiadni mondjuk? röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

6 hónapja, 2 hete

Én nagyon hamar ráuntam sajnos.

válasz erre
Beast
9.400 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja