Új kedvcsinálóban csodálhatjuk meg a Destiny 2: Lightfall metropoliszát

2023. január 18.
4.9251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Bungie új előzetest adott ki a Destiny 2: Lightfall DLC-hez, ebben megismerhetjük Neomuna metropoliszát, így először pillanthatunk bele a február 28-án érkező kiegészítő központi helyszínébe.

A trailer Neomuna környezetét mutatja be, egy felhőkarcolókkal, neonfényekkel és futurisztikus épületekkel teli nagyvárost, amely elmaradott városok utópisztikus változatára emlékeztet. A videóban az új Darkness alosztályt, a Strandot használva az Őrzők találkoznak Neomuna védelmi erőivel, akiknek látszólag segítségre van szükségük, hogy megvédjék a civileket a támadásoktól.

A Destiny 2: Lightfall DLC legfigyelemreméltóbb része Neomuna városa, ahol a játékosok a bátor Cloud Stridersekhez csatlakoznak, hogy harcoljanak a támadók ellen. A Lightfall DLC 2023. február 28-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re és PC-re.

Nézd nagyban ezt a videót!



Destiny 2: Lightfall DLC-hez, ebben megismerhetjük Neomuna metropoliszát, így először pillanthatunk bele a február 28-án érkező kiegészítő központi helyszínébe.'>
3 hozzászólás

VaPe

1 éve, 4 hónapja és 7 napja

Hangulatos amúgy nagyon!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Baromi jól néz ki annak ellenére hogy egyelőre tök üres. mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Szép színes. röhögő smiley

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaManiac profiljamarco profilja