Új játékoscsúcsot ért el a The Lord of the Rings Online

2022. április 26.
34.4281
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A The Lord of the Rings Online nagy fellendülésben van, lévén a SteamDB szerint a játék április 21-én több mint 3700 egyidejűleg játszó játékost ért el - ez éppen csak elmarad a LOTRO eddigi rekordjától, a 3965 egyidejű játékos rekordjától, amelyet több mint 10 évvel ezelőtt, 2012-ben állítottak fel, amikor a játék elindult a Steamen.

Az eredetileg 2007-ben indult MMO népszerűségének megugrása feltehetően részben a hatalmas új, 15. évfordulós frissítés érkezésével magyarázható. Nem csak ez, de a játék nemrég egy csomó korábban prémiumtartalmat tett ingyenessé minden játékos számára, és ez ösztönözhette az embereket arra, hogy beugorjanak.

A LOTRO népszerűségének közelmúltbeli növekedése nem volt elég ahhoz, hogy a játék bekerüljön a Steam 100 legtöbbet játszott játék közé. A LOTR-nak azonban saját játékspecifikus indítóprogramja és kliense is van, így a Steam-adatok csak a játék teljes közönségének egy részét képviselik.
The Lord of the Rings Online nagy fellendülésben van, lévén a SteamDB szerint a játék április 21-én több mint 3700 egyidejűleg játszó játékost ért el - ez éppen csak elmarad a LOTRO eddigi rekordjától, a 3965 egyidejű játékos rekordjától, amelyet több mint 10 évvel ezelőtt, 2012-ben állítottak fel, amikor a játék elindult a Steamen.'>
3 hozzászólás

fighterlaci

2 éve, 1 hónapja és 2 napja

Hát ez elég **** eredmény! röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

2 éve, 1 hónapja és 2 napja

3700 egyidejű játékos? meglepett smiley Ez nem lett elírva? röhögő smiley

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 1 hónapja és 2 napja

Az szép szám.

válasz erre
The Lord of the Rings Online
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja