Új játékmóddal bővült az Evil Dead

2023. február 03.
4.9201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Evil Dead: The Game új, battle royale stílusú Splatter Royale módja már játszható egy ingyenes frissítéssel minden platformon, megérkezett játszható karakterként Ruby Knowby, akit Lucy Lawless szólaltat meg, aki az Ash vs Evil Dead című sorozatból lehet ismerős.

Ebben az új játékmódban negyven játékos küzd azért, hogy csak egy ember maradjon talpon a gyors tempójú, battle-royale stílusú játékban. Ez a bővítés két új bónuszfegyvert is tartalmaz, a nagy hatótávolságú gránátvetőt és a közeli harcban egy halálos kaszát. A Splatter Royale mód megjelenésétől függetlenül minden játékos még látványosabbá teheti a küzdelmet az Immortal Power DLC csomaggal.

Ez 9,99 dollárért (3.500 forint) kapható és számos játékbeli bónuszt tartalmaz, így többek között itt találjuk Ruby Knowby-t, aki képes regenerálni az egészségét, növelni a megszállottsággal szembeni ellenállását és fokozni a fegyverei sebzését. Rajta kívül még négy öltözet szerezhető meg a fizetős tartalomból.

Nézd nagyban ezt a videót!Evil Dead: The Game új, battle royale stílusú Splatter Royale módja már játszható egy ingyenes frissítéssel minden platformon, megérkezett játszható karakterként Ruby Knowby, akit Lucy Lawless szólaltat meg, aki az Ash vs Evil Dead című sorozatból lehet ismerős.'>
2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 5 hónapja és 23 napja

Az a fénykapu vagy mi ami 0:29-nél megnylik, tisztára mint az Odaát sorozatban! meglepett smiley

válasz erre

Tommy

1 éve, 5 hónapja és 23 napja

Elég drága kieg. meglepett smiley

válasz erre
Evil Dead: The Game
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaGargameth profiljaDav2377 profilja