Új csapattal bővült a Blood Bowl 3

2023. szeptember 22.
4.8231
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az induláskori nehézségek után a Cyanide Studio és a NACON már a Blood Bowl 3 második szezonját jelentette be, újdonságokként megjelent ebben az évadban egy új frakció, nézői mód és egy új Blood Pass.

Az új csapat az Underworld Denizens, amely az alvilág legrosszabb teremtményeiből álló összeállítás: patkányok, goblinok, trollok. Bár az erejük meglehetősen csekély a patkány ogrék és trollok kivételével, mégis félelmetes ellenfelek lehetnek, mivel rendkívül mozgékonyak, ők egy új, frakciótémájú pálya, edző, szurkolók és labda mellé érkeztek.

Aki inkább a lelátóról élvezné a Blood Bowl 3 meccsek hangulatát, mostantól megteheti az új nézői móddal, emellett megszerezhetjük az új Blood Pass jutalmakat is, amelyeket a 2. szezon során oldhatunk fel. Azok az edzők, akik szeretnék finomítani stratégiájukat, hamarosan újra átélhetik a mérkőzések kulcsfontosságú pillanatait a szezon későbbi szakaszában megjelenő visszajátszási móddal.

Nézd nagyban ezt a videót!Blood Bowl 3 második szezonját jelentette be, újdonságokként megjelent ebben az évadban egy új frakció, nézői mód és egy új Blood Pass.'>
1 hozzászólás

VaPe

9 hónapja, 2 hete és 2 napja

De rohadt gyerekes ez a cucc...

válasz erre
Blood Bowl 3
11.800 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja