Új címmel tér vissza az EA Sports amerikai focis sorozata

2022. november 23.
18.0721
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az ESPN-nek adott interjújában az EA Sports alelnöke és vezérigazgatója, Daryl Holt azt mondta, hogy az egyetemi futball-sorozatukat, amely korábban NCAA Football név alatt futott, EA Sports College Football címen indítják újra.

A sorozat legutolsó darabja 2013-ban jelent meg PS3-on és Xbox 360-on, a korábbi pletykák arról szóltak, hogy az új kiadás 2023 nyarán, a következő szezon kezdete előtt kerül a piacra, de most kiderült, az EA Sports College Football 2024-ben jelenik meg és PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en lesz elérhető.

Az iskolákkal megosztott korábbi dokumentumok szerint az összes első osztályú egyetemi csapat benne lesz, ez 134 gárdát jelent. Szintén korábbi hírek szerint a játékot Madden motorral fejlesztik, kibővített rájátszási szakaszt tartalmaz, ahol 12 csapat mérkőzhet meg.

Daryl Holt a következőket nyilatkozta az ESPN-nek:

Ez a legjobb időpont arra, hogy olyan játékot hozzunk be, amelyről úgy gondoljuk, hogy megfelel a játékosok elvárásainknak, vagy meghaladja azt és lefedi azt, amit a játékban szeretnénk. Igyekszünk egy nagyon magával ragadó egyetemi futball-élményt felépíteni.


Azt is állította, hogy a játék már biztosította a jogokat az összes egyetemi csoportra és az egyetemi bajnokság rájátszására, de várják, hogy még többen csatlakozzanak. Az EA Sports College Footballról hivatalos kép még nem jelent meg, de a rajongók további részletek megosztására számíthatnak a játék megjelenése előtt.
4 hozzászólás

Nincs Fifa, be kell hozni mást.

válasz erre

zender

2 hete

petrovicsz írta:
Nem sok sportjátékért vagyok oda, de az NCAA Footballal anno nagyon sokat játszottunk haverokkal. Kíváncsian várom, mi lesz belőle!
Dettó, annyi hogy nálam a golf is játszik.

válasz erre

muki

2 hete

Pankráció és ez a sport ami bejön játékban!

válasz erre

Nem sok sportjátékért vagyok oda, de az NCAA Footballal anno nagyon sokat játszottunk haverokkal. Kíváncsian várom, mi lesz belőle!

válasz erre
EA Sports College Football
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja