Új birodalom van születőben, a Warhammer III új kiegészítője már most rekordot döntött

2022. augusztus 28.
5.5731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Alig néhány napja debütált a Creative Assembly fantasy világban játszódó stratégiai játékának, a A Total War: Warhammer III-nak a legújabb kiegészítője, a játék már most megdöntött egy korábban felállított rekordot.

Az Immortal Empires névre hallgató ingyenes kampánymód minden eddiginél grandiózusabbra sikeredett, hiszen magába foglalja mindhárom Warhammer epizód összes tartalmát egyetlen egy hatalmas világba. A játékosok pedig úgy tűnik, hogy imádják az új játékmódot, elképesztően népszerű a Warhammer harmadik epizódja.

Amikor a Total War: Warhammer második része 2017-ben elindult, a Steamen 72000 játékos volt a kezdeti csúcs. Ezzel szemben a Total War: Warhammer III Steames játékosainak száma induláskor elképesztően magas volt, több mint 166000 játékos tolta egyidőben a stratégiai játékot, idővel persze a lelkesedés alábbhagyott.

Úgy tűnik, hogy az új Immortal Empires játékmód ismét meghozta mindenki kedvét, a Steames mérések alapján közel 120000 játékos vetette bele magát kedden az új kampánymódba. Amennyiben felkeltette az érdeklődéseteket az új kiegészítő, melegen tudjuk ajánlani friss és ropogós tesztünket az új tartalmakról.

Nézd nagyban ezt a videót!



Total War: Warhammer III-nak a legújabb kiegészítője, a játék már most megdöntött egy korábban felállított rekordot.'>
2 hozzászólás

Moby Dick

1 éve, 9 hónapja és 10 napja

Ejha, elég komoly.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 9 hónapja és 11 napja

Nagyon kemény. meglepett smiley

válasz erre
Total War: Warhammer III
20.480 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja