Advertisement

Új 2D-s Zelda-játék is érkezhet Nintendo Switch-re

2017. február 16.
3.9791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes részletekkel szolgált a Zelda-sorozat producere, avagy Eiji Aonuma a Game Informer munkatársainak egy interjúban, amikor kiemelte, hogy határozottan lehetséges, hogy a jövőben egy 2D-s, tehát klasszikus Zelda-játék érkezzen Nintendo Switch-re.
Advertisement

Az újságírók először csak arra akartak választ kapni, hogy sikerül-e majd belátható időn belül folytatnia a sorozatot a japánoknak - hiszen a Breath of the Wild-ra elég sokat kellett várniuk a rajongóknak -, amihez összevonhatnák a 3DS-es és a Wii U-s Zelda-játékok csapatait, de Aonuma szerint erre ebben a formában kevés esélyt lát.

A két csapat ugyanis különböző megközelítéssel áll neki a játékfejlesztésnek, ezáltal sokkal nagyobb a valószínűség arra, hogy egy a saját perspektívájukból megálmodott játék érkezik majd Nintendo Switch-re a csaptoktól, magyarul egy 2D-s Zelda-játék megjelenése sem kizárt a jövőben.
Advertisement
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 4 hónapja és 13 napja

Ők tudják, bár én biztos nem visszafelé haladnék a technológiában, inkább kihasználnék minden csepp erejét a Switch-nek és valami überbrutál játékot tennék le az asztalra.

válasz erre

 
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

LindaGirl84 profilja