Olyan jól fogyott a Yakuza 6 nyugaton, mint Japánban

2018. október 16.
4.6511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Sega pénzügyi jelentéséből kiderült nem kevés információ a produktumaikkal kapcsolatban, például megtudtunk olyan adatokat is, amiket meglepő, hogy korábban még nem kommunikált a vállalat örömujjongás közepette.

Pedig okuk az lenne rá, hiszen kiderült, hogy a Yakuza 6: The Song of Life olyan jól fogyott nyugaton, mint Japánban, ami annak fényében roppant örömteli, hogy korábban mindig a felkelő nap országában produkálta a legerősebb bevételeket a franchise.

A jelentésben úgy fogalmaztak, hogy eredetileg a japán közönségre lőtték be nagyjából a játékot, ami aztán később rezonált a tengerentúli rajongókkal is, akik kitörő lelkesedéssel fogadták a szóban forgó hatodik felvonást, hovatovább alapjáraton úgy fejlesztették a Yakuza 6: The Song of Life-ot, hogy nem is számoltak túlzottan az európai és amerikai piaccal.
3 hozzászólás

rDAVE

5 éve, 11 hónapja és 1 napja

petrovicsz írta:
A nyugat az teljes földrészt jelez vagy csak egy országot?
Természetesen összesítve. Azonban hiába van itt sokkal több ember, mint Japánban. Kevés japán játék van, ami nyugaton megy jobban és nem otthon. A hír szövege is említi, hogy eddig mindig fordítva volt. A Yakuza meg alapból eléggé hányatott sorsú nyugaton. Sokat késik és akkor se reklámozzák, most is két évvel tovább kellett várni az angol kiadásra.

válasz erre

petrovicsz

5 éve, 11 hónapja és 1 napja

A nyugat az teljes földrészt jelez vagy csak egy országot?

válasz erre

Hentes

5 éve, 11 hónapja és 1 napja

Az nem semmi.

válasz erre
Yakuza 6: The Song of Life
16.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXelosz profilja