Úgy tűnik, az eredeti Resident Evil újra megjelenhet PC-re

2024. június 18.
8.6071
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az első, 1996-os Resident Evil PC-s verziójának friss besorolása felvetette a pletykákat, hogy a Capcom talán hamarosan kiadja a klasszikus horrorjátékot a Steamen, ezt a Gematsu portál vette észre, semmi sem hivatalos.

A Resident Evil először 1996 decemberében jelent meg PC-n, alig több mint nyolc hónappal a PSone megjelenése után és most, közel 30 évvel később már nem érhető el az áruházakban, beleértve a Steamet is. Sőt, tulajdonképpen az eredeti Resident Evil játékok egyike sem található meg jelenleg a Valve platformján.

Most a magazin a PEGI weboldalán keresztül kiszúrta a Resident Evil PC-s verziójának június 18-i dátumát és a cikk megjelenésekor a lista még mindig ott volt. Érdemes megjegyezni, hogy az eredetiből 1997-ben jelent meg a Director's Cut, majd egy évvel később a Director's Cut Dual Shock Ver.

Ez jelenleg a PlayStation Plus klasszikusok könyvtárában megtalálható, így az a feltételezés is felmerült, hogy a friss besorolással a Capcom egy Resident Evil Classics Trilogy kiadványt tartogat a tarsolyában.

Resident Evil PC-s verziójának friss besorolása felvetette a pletykákat, hogy a Capcom talán hamarosan kiadja a klasszikus horrorjátékot a Steamen, ezt a Gematsu portál vette észre, semmi sem hivatalos.'>
3 hozzászólás

VaPe

1 hónapja, 1 napja


válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 2 napja

Hátttttöööööö okkkéééé. meglepett smiley Értelme nem sok, de okéééé...

válasz erre

zender

1 hónapja, 2 napja

Na neeeee!!!! meglepett smiley Hát de minek? röhögő smiley

válasz erre
Resident Evil
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások