Túl gyors az új RTX 4090 az Overwatch 2-höz, emelni kellett az FPS-korlátot

2022. szeptember 23.
4.7051
Mikee profilja, adatai
Mikee
Az Nvidia új csúcskártyája, az RTX 4090 nemrégiben mutatkozott be, a hardvergyártó bemutatója alapján pedig elképesztően magas FPS-számokat érhetünk majd el a Blizzard hamarosan érkező hero shooterében, az Overwatch 2-ben.
 

Az Nvidia vadiúj felső kategóriás kártyája, az RTX 4090 nemcsak a teljesítményében lesz kiemelkedő, 1600 dollár körül kerül majd a boltokba az Nvidia szörnyetege. Az új kártyát pedig az Overwatch 2-ben hamarosan tesztelhetjük is majd, a második epizód ugyanis hamarosan, október 4-én érkezik.

A PC Master Race hívei számára jó hír, hogy az RTX 4090 nevetve hozza majd 1440p felbontás mellett a játékban a 300-400 FPS-es számokat, szóval nem ezen fog múlni egy-egy győzelem. Az Nvidia által kiadott videóban bemutatott látvány és teljesítmény természetesen impozáns, viszont azoknak sem kell félniük, akik régebbi hardverekkel játszanak.

A Blizzard lövöldéje ugyanis nem fog jelentősen eltérni az első epizódtól, a gépigény sem lőtt ki hirtelen az egekbe. Az Overwatch 2 október 4-én lesz elérhető Xbox One-on, PlayStation 4-en, PC-n, Xbox Series X|S-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switchen, szóval hamarosan élesben is tesztelhetjük, hogy hogyan fut majd a gépünkön a játék.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Patrik94

1 hete és 3 napja

Sok embert úgysem érint.

válasz erre

Mordorer

1 hete és 4 napja

4K-ban meg harminc.

válasz erre

petrovicsz

1 hete és 4 napja

És ki az aki 400 fps-sel játszik?

válasz erre
Overwatch 2
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaManiac profilja