Tudtad, hogy eredetileg napszakváltakozás is lett volna a Dark Souls 3-ban?

2018. október 11.
2.8041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Több mint két éve jelent meg a FromSoftware gyermeke, a Dark Souls 3, azonban a lelkes rajongók a mai napig találnak érdekességeket a stuff kapcsán, természetesen ismét Lance McDonald modder rántotta le a leplet néhány kivágott tartalomról.

Az úriember a játék fájljai között kutakodva talált rá, hogy eredetileg a Dark Souls 3-ban lett volna napszakváltakozás, amit nem a hagyományos értelemben kell gondolni, sokkal inkább az lett volna ennek a "Ceremonies" névre keresztelt feature-nek a funkciója, hogy a játékos teljesítménye alapján alakul a minket körülvevő világ.

Az egész jelenségről McDonald természetesen közzétett egy videót, ahol kicsit mélyebben is beleás az egész Ceremonies dologba, érdekes látni, hogy mennyi mindennel készültek eredetileg a fejlesztők a játékhoz, kíváncsiak lennénk, hogy vajon végül miért került ez a szisztéma a kukába.

Dark Souls 3, azonban a lelkes rajongók a mai napig találnak érdekességeket a stuff kapcsán, természetesen ismét Lance McDonald modder rántotta le a leplet néhány kivágott tartalomról.'>
2 hozzászólás

muki

5 éve, 11 hónapja és 6 napja

Belepörgetgettem. Látványos lenne, remélem azért elérhető lesz ez valamikor.

válasz erre

petrovicsz

5 éve, 11 hónapja és 6 napja

De érdekes! meglepett smiley Vajon miért vették ki?

válasz erre
Dark Souls 3
9.988 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profilja