Trailert és megjelenési dátumot is kapott a LEGO City Undercover

2017. február 23.
4.3541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Warner Bros és a TT Games egy csokornyi bejelentéssel szolgált nekünk a LEGO City Undercover kapcsán ma délután, így egy friss trailer mellett kaptunk megjelenési dátumot, de kiderült, hogy kooperatív móddal is rendelkezni fog a megjelenéskor a játék.

Hogy mikor? Most már tudunk nektek válaszolni erre is, a hírek szerint ugyanis a LEGO City Undercover április 7-én jelenhet meg Európa földjén PC-re, PS4-re, Nintendo Switch-re és Xbox One-ra is, a korábbi Wii U-s változathoz mérten pedig az egyik legnagyobb újítása a két főt támogató kooperatív mód lesz, aminek jóvoltából akár egy barátunk társaságában egyaránt átélhetjük a LEGO GTA élményét.

Ha mindez nem lenne elég jó hír, a készítők egy kifejezetten a hősökre koncentráló trailert is összedobtak nekünk a LEGO City Undercover-ről, aminek köszönhetően csak még jobban várjuk az alkotás megjelenését.

Nézd nagyban ezt a videót!LEGO City Undercover kapcsán ma délután, így egy friss trailer mellett kaptunk megjelenési dátumot, de kiderült, hogy kooperatív móddal is rendelkezni fog a megjelenéskor a játék.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 10 hónapja és 18 napja

Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy ez WTF, vagy valami jóság röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 10 hónapja és 18 napja

Jó lesz ez. mosolygó smiley

válasz erre

Santonio

7 éve, 10 hónapja és 19 napja

Hát.... Továbbra sem tetszik. szomorú smiley

válasz erre
LEGO City Undercover
16.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Mitüzenarádió profiljaXTomiX0029 profiljamarco profilja