Továbbra sem indultak be a PS5 eladásai

2022. augusztus 01.
27.6321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hiába próbálkozik gőzerővel a Sony, a kiadó aktuális pénzügyi jelentése alapján egyáltalán nem ér el olyan eredményeket a PS5 a boltok polcainál, mint ami elvárható tőle, ami közel sem csak az ellátási problémáknak köszönhető.

Hónapok óta ugyanis azt hallani a konzol kapcsán, hogy nincs belőle elegendő darabszám a boltok polcain, de a Sony szerint leginkább a megfelelő játékok hiánya a legfőbb oka a rossz eredményeknek, hiszen kiderült, hogy a június 30-ig lezárult legutóbbi negyedévben alig 2,4 millió PS5 került kiszállításra, ami csak hajszállal jobb, mint a tavaly ilyenkor tapasztalt 2,3 milliós eredmény.

A teljes üzleti esztendőre egyébiránt korábban 18 millió eladott PS5-öt jósolt, ha viszont nem történik év végén egy kisebb csoda, akkor nem valószínű, hogy eléri ezt az eredményt a gyártó, akik egyébiránt játékból is egyre kevesebbet adnak el, az előző negyedévben alig 47 millió PS4-es és PS5-ös cím fogyott, míg tavaly ilyenkor ez a szám még több mint 63 millió volt.
5 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 10 hónapja és 16 napja

A PS5 a Sony szégyene. A PS3 is nagyon gáz volt ahogy indult, de hogy ennél a szériánál évek alatt nem voltak képesek rendet tenni, iszonyat gáz.

válasz erre

Mikee

1 éve, 10 hónapja és 16 napja

Én azért szívesen beruháznék egy PS 5-re, amennyiben normális áron kapható.

válasz erre

muki

1 éve, 10 hónapja és 16 napja

Szerintem már nem is fognak. Ez a generáció kapufa.

válasz erre

VaPe

1 éve, 10 hónapja és 16 napja

Kabaré ez a generáció. Nem tudom hány embert terelt a PC és mobiljátékok irányába ez a töketlenség, engem igen.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 10 hónapja és 16 napja

Sosem hittem volna hogy a Sony odáig süllyed hogy hazudozzon. Itthon csak néhány boltnak adnak a gépből például - és olyanoknak akikben én már csalódtam - én meg így nem vagyok hajlandó vásárolni sem.

Fura cég lett belőlük.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja