Továbbra is töretlen a CS:GO népszerűsége, új rekordot állított fel a multis lövölde

2023. február 12.
37.5271
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Valve multiplayer játéka, a Counter-Strike: Global Offensive lassan 11 éves lesz, viszont a kora ellenére továbbra is az egyik legnépszerűbb FPS a piacon, olyannyira, hogy nemrégiben egy új rekordot is sikerült felállítania a lövöldözős programnak.

Trendek és műfajok jöttek-mentek a videojátékos világban, egy dolog viszont már több mint egy évtizede állandó, ez pedig nem más, mint a Valve multiplayer FPS-játéka, a Counter-Strike: Global Offensive, röviden CS:GO. A 2012-ben megjelent játék az első Half-Life-hoz készült modból nőtte ki magát, a lényeg pedig az évek alatt szinte semmit sem változott: két csapat, egy bomba vagy egy túsz, na meg rengeteg fejlövés és anyázás.

A játékosok továbbra is elégedettek, tegnap ugyanis egy új rekordot állított fel a CS:GO, 1,320,219 játékos volt online egyszerre a szervereken. Ezzel a játék elérte az eddigi legmagasabb egyidejű játékosszámot, nem csak a Steam legnépszerűbb programja lett, hanem 11 év után még a saját rekordját is meg tudta dönteni. Bele sem merünk gondolni, hogy mi lenne akkor, ha a Valve folyamatosan ellátná frissítésekkel a programot.

Továbbra is töretlen a CS:GO népszerűsége, új rekordot állított fel a multis lövölde - 2. kép

Counter-Strike: Global Offensive lassan 11 éves lesz, viszont a kora ellenére továbbra is az egyik legnépszerűbb FPS a piacon, olyannyira, hogy nemrégiben egy új rekordot is sikerült felállítania a lövöldözős programnak.'>
3 hozzászólás

VaPe

1 éve, 2 hónapja és 17 napja

Pedig már milyen idejétmúlt bakker. mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 2 hónapja és 17 napja

Brutális eredmények egy ilyen régi játéktól! meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja és 17 napja

Hát ez rohadt kemény! meglepett smiley

válasz erre
Counter-Strike: Global Offensive
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljaManiac profiljamarco profiljaBotyi profilja