Továbbra is készül a Dead Island 2, de csak 2023 elején érkezhet

2022. február 18.
28.9071
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem akarja elengedni a Dead Island 2 kezét a Deep Silver csapata annak ellenére sem, hogy a zombis akciójáték folytatását már 2014-ben bejelentették, és lassan egy évtizede nem jutottak vele egyről a kettőre.

Pedig tavaly papíron már nagyon közel voltunk a megjelenéshez, még arról is hallottunk, hogy a játék az Epic Games Store exkluzivitásában jön PC-re, azonban a kiadó aktuális pénzügyi jelentésében megintcsak egy távoli időpont bukkant fel a Dead Island 2 mellett, ezáltal csak a 2023-as pénzügyi esztendőben kapott kapott zöld utat, annak is a legvégén.

Mivel a kérdéses időszak 2023. március 31-én ér véget, ezért nem nehéz kitalálni, hogy a játék megjelenése is csak valamikor 2023 elején várható - tehát még legalább egy évet várhatunk rá -, de a készítők legalább határozottan megerősítették, hogy a Dead Island 2 nagyon is aktív projekt, folyamatosan készül, csak a megjelenés kérdéses egyelőre.
Dead Island 2 kezét a Deep Silver csapata annak ellenére sem, hogy a zombis akciójáték folytatását már 2014-ben bejelentették, és lassan egy évtizede nem jutottak vele egyről a kettőre.'>
3 hozzászólás

muki

2 éve, 3 hónapja és 13 napja

Tiszta Duke Nukem Forever! röhögő smiley

válasz erre

VaPe

2 éve, 3 hónapja és 13 napja

Na nemár. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

2 éve, 3 hónapja és 13 napja

Ez egy igazi kabaré! röhögő smiley 10 éve készül minimum! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre
Dead Island 2
22.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja