Továbbra is idén tervezik kiadni a Sonic Frontiers-t

2022. május 01.
32.6041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A decemberi The Game Awards-on történt bemutatása óta nagyon keveset hallottunk a Sega részéről a Sonic Frontiersről - mivel a 3D-s nyílt világú platformer a szeretett franchise következő nagy lépése, nyilvánvalóan több mint elég izgalom övezi a megjelenést.

A premier az idei év nyarára van kitűzve, de ahogy közeledünk az ablakhoz, és a játékkal kapcsolatos frissítés továbbra is elmarad, a rajongók kezdenek aggódni egy esetleges késés miatt. Ez azonban a jelek szerint nem fog megtörténni.

A Sega of America közösségi média menedzsere, Katie Chrzanowski egy nemrégiben tartott livestreamben azt mondta a rajongóknak, hogy ne aggódjanak, és biztosítékot adott arra, hogy hamarosan több hír érkezik a játékkal kapcsolatban, és hogy még mindig úgy tervezik, hogy az ünnepekre megjelenik.

Persze, hogy a "hamarosan" mennyire lesz "hamarosan", arról nem esett szó, de mivel a Summer Game Fest már nincs messze, jó esély van rá, hogy a Sega úgy dönt, a következő hetekben többet mutat a játékból. Legalábbis a rajongók ebben reménykednek majd.
Sonic Frontiersről - mivel a 3D-s nyílt világú platformer a szeretett franchise következő nagy lépése, nyilvánvalóan több mint elég izgalom övezi a megjelenést.'>
2 hozzászólás

Patrik94

2 éve, 25 napja

Én meg továbbra is remélem, hogy méltó epizód lesz...

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 25 napja

Hát még jó. meglepett smiley

válasz erre
Sonic Frontiers
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Tommy profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja