Advertisement

Tovább terjeszkedik a Wargaming.net

2011. augusztus 04.
2.0911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Korunk legkomolyabb és legjobb stratégiagyárosa, avagy a Wargaming.net komoly terjeszkedésbe kezdett az utóbbi hónapokban.
Advertisement

Alig néhány héttel ezelőtt történt, hogy a srácok megnyitották első európai irodájukat Franciaországban, a tegnap esti órákban pedig megtudtuk, hogy a tengerentúlon is letették egy új stúdió alapjait, ami Észak-Amerika régióját kívánja lefedni, középpontja pedig San Francisco-ban lesz. Ez azt jelenti, hogy immáron nem csak az európai, hanem az amerikai játékosok is komolyabb támogatottságban részesülnek a Wargaming.net-től.

Az új iroda vezetőjének Jeremy Monroe-t tette meg a kompánia vezérkara, aki eddig menedzserként erősítette a csapatot. Jeremy elsődleges célja az lesz, hogy partnereket és új piacot találjon a Wargaming.net újabb műveinek, nem mellesleg pedig reklámozza is azokat a lehető legtöbb fórumon, de az ő dolga lesz a publikáció és a közösség menedzsmentje is. Az úriember egyébiránt már egy igazán bejáratott figura, 12 éves pályafutása alatt ugyanis olyan cégeknél is megfordult már, mint az Activision, a Disney Interactive vagy éppen a Frogster America.
Advertisement
1 hozzászólás

AngryKnight

10 éve, 5 hónapja és 14 napja

hát elég komolyan terjeszkedik még ma is

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profilja