Több mint félezerre bővült a Spider-Man 2-t fejlesztő cég létszáma

2023. április 25.
22.7861
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Insomniac Games, a Marvel's Spider-Man és Ratchet & Clank sorozatokért felelős stúdió a LinkedIn-profilján hozta nyilvánosságra, hogy a cég létszáma több mint 520 alkalmazottra nőtt.

A stúdió jelenleg a várva várt Marvel's Spider-Man 2-n dolgozik PS5-re, amely a hivatalos közlések szerint szerint 2023 őszén jelenik meg. Az eddigi PS5-ös munkáik közé tartozik a Marvel's Spider-Man Remastered, a Marvel's Spider-Man: Miles Morales és a Ratchet & Clank: Rift Apart.

Az Insomniac Games 1994-ben alakult és hosszú múltra tekint vissza a PlayStationnel, hiszen a Spyro the Dragon és a Ratchet and Clank franchiseokon is dolgozott. A cég eddig több mint 70 millió videojátékot adott el működése óta, székhelye pedig a kaliforniai Burbankben található és a Sony 2019-ben vásárolta fel.

Ami az új címet illeti, a fejlesztők nemrég válaszoltak néhány rajongói kérdésre és egy kis türelmet kértek tőlük az új információk kapcsán, de könnyen lehet, hogy a májusi PlayStation Showcase-en többet tudunk meg. Az viszont egy szivárogtatás miatt biztosra vehető, hogy szeptemberben megjelenik.

1 hozzászólás

fighterlaci

5 hónapja, 2 hete

Az már egy komolyabb falu baszki.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt