Több mint 40 ezer fiókot tiltottak ki csalás miatt a Dota 2-ből

2023. február 22.
30.5791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Valve lecsapott a Dota 2 csalókra: a stúdió megerősítette, hogy több mint 40 ezer olyan fiókot tiltott ki, akiket harmadik féltől származó szoftverek használatán kaptak, hogy tisztességtelen előnyre tegyenek szert.

Bár a Valve nem részletezte, hogy a csalók milyen adatokat használtak ki egy programon keresztül, a közösségen belül voltak találgatások, ezek szerint a csalók értesülhettek arról, amikor ellenséges területen belül tartózkodtak. A fejlesztők csapdát állítottak a csalók kiszűrésére és úgy döntöttek, hogy a Dota 2 eddigi legnagyobb tiltási hullámával eltávolítják ezeket a fiókokat.

A csalók olyan adatokat használhattak fel, amelyek a normál játék során soha nem látszódtak volna, a Valve pedig beillesztett egy olyan adatrészletet, amelyet harmadik féltől származó csalószoftverrel kiolvashat valaki. Így megtalálták, hogy ki tudott hozzájutni ezekhez az adatokhoz és most kijavítják a mögöttes problémákat, amelyek lehetővé tették ezeket a csalásokat.

Dota 2 csalókra: a stúdió megerősítette, hogy több mint 40 ezer olyan fiókot tiltott ki, akiket harmadik féltől származó szoftverek használatán kaptak, hogy tisztességtelen előnyre tegyenek szert.'>
2 hozzászólás

zender

1 éve, 2 hónapja és 7 napja

Mennyiről nem tudhatnak... röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja és 8 napja

Akkor már csak 100 ezer maradt! röhögő smiley

válasz erre
Dota 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja