Több mint 250.000 példányban kelt el a Farthest Frontier a megjelenést követően

2022. augusztus 23.
6.2871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Crate Entertainment csapata által fejlesztett középkori városszimulátor, a Farthest Frontier két hete jelent meg korai hozzáférésben, a megjelenést követően pedig elképesztő népszerűségnek örvend a stratégiai program.

A Farthest Frontierben egy aprócska középkori települést kell felvirágoztatnunk, miközben megküzdünk az elemekkel, a környezettel, a felbukkanó banditákkal és menedzseljük a középkori városkánk lakóinak a mindennapjait.

Olyannyira bejött a játékosoknak a városszimulátor, hogy több mint 250.000 példányban kelt el a megjelenés óta, Steamen pedig több mint 4000 pozitív értékelést kapott a Farthest Frontier. A játék népszerűségéről mindent elmond, hogy bekerült a top ötös eladási listába is a megjelenést követően, a fejlesztők pedig nem is tétlenkednek azóta.

Megérkezett ugyanis az első frissítés, amiben a különféle nyersanyagok előfordulását és a kereskedők felbukkanásának a gyakoriságát javították, továbbá bekerült egy új, erőforrásokban gazdag map is a játékba. A Farthest Frontier már elérhető PC-n early access hozzáférésben, bővebben a programról pedig a játék hivatalos oldalán olvashattok.

Nézd nagyban ezt a videót!



Farthest Frontier két hete jelent meg korai hozzáférésben, a megjelenést követően pedig elképesztő népszerűségnek örvend a stratégiai program.'>
4 hozzászólás

muki

1 éve, 8 hónapja és 23 napja

Szép teljesítmény!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 8 hónapja és 23 napja

Én még benne sem vagyok pedig nagyon tetszik. Ha lesz egy kis időm neki is állok, úgyhogy plusz egy fő! mosolygó smiley

válasz erre

marco

1 éve, 8 hónapja és 23 napja

zender írta:
Hát az elég kevés amúgy.
Mihez képest. Egy indie rétegjáték, nagyjából nulla marketinggel. Ahhoz képest ennek a fele is szép lenne két hét alatt.

válasz erre

zender

1 éve, 8 hónapja és 23 napja

Hát az elég kevés amúgy.

válasz erre
Farthest Frontier
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja